چیدمان کابینتهای کوچک؛ چگونه بدون هزینه اضافی، جای کابینت را ۲ برابر کنیم؟
راف یا شلف داخل کابینت دقیقاً چیست؟
اگر به داخل کابینتهایتان نگاه کنید، میبینید که ارتفاع هر طبقه زیاد است، اما ما معمولاً فقط از کف آن استفاده میکنیم. رافهای فلزی پایههایی هستند که مثل یک "طبقه سیار" عمل میکنند. شما راف را داخل کابینت میگذارید؛ حالا میتوانید یک سری بشقاب را "زیر" آن و سری دیگر را "روی" آن بگذارید. بدون اینکه این دو دسته با هم تماس داشته باشند.
۳ دلیل مهم برای خرید نظمدهنده داخل کابینت
استفاده از این استندها فقط برای زیبایی نیست؛ دلایل مهمتری هم دارد:
۱. خداحافظی با ظروف لبپر شده:وقتی بشقابها و کاسهها را مثل برج روی هم میچینید، فشار زیادی به ظروف پایینی وارد میشود. کافیست موقع برداشتن، دستتان کمی بلغزد تا لبه ظرفها آسیب ببیند. با استفاده از رافهای یک طبقه یا دو طبقه، فشار از روی ظروف برداشته میشود و عمر سرویس چینی محبوبتان بیشتر میشود.
۲. دسترسی راحت و سریع: در یک آشپزخانه منظم، برداشتن هر وسیله باید زیر ۳ ثانیه طول بکشد! با تقسیمبندی فضای کابینت، دیگر لازم نیست برای برداشتن پیشدستی، کل کابینت را بیرون بریزید. همه چیز در دیدرس و دسترس شماست.
۳. گردش هوا و جلوگیری از بوی نامطبوع: برخلاف نظمدهندههای پارچهای یا پلاستیکی که فضا را خفه میکنند، استندهای فلزی باعث میشوند هوا بین ظروف جریان داشته باشد. این ویژگی به خصوص برای کابینتهایی که ظروف شسته شده را در آن میگذارید، عالی است.
نکته مهم: هر رافی را نخرید! (تشخیص کیفیت)
شاید در بازارهای محلی، رافهای ارزان قیمتی را دیده باشید که با کوچکترین فشاری خم میشوند. مشکل اینجاست که در ساخت آنها از مفتولهای نازک و جوشکاری ضعیف استفاده شده است. ما در فروشگاه اینترنتی کارینا لند، روی این موضوع حساسیت ویژهای داریم. استندها و رافهای موجود در سایت ما، طوری طراحی شدهاند که تحمل وزن بالایی داشته باشند. شما میتوانید با خیال راحت سنگینترین دیسها و بشقابهای چینی را روی آنها قرار دهید، بدون اینکه نگران شکم دادن یا خم شدن پایهها باشید. کیفیت رنگ این محصولات نیز بسیار بالاست و به مرور زمان در اثر سایش با ظروف، پوسته نمیشود.
کدام مدل برای آشپزخانه من مناسب است؟
- رافهای یک طبقه و دو طبقه: پرکاربردترین مدل برای جدا کردن بشقابهای پلوخوری از خورشتخوری و ایجاد طبقات اضافه.
- استندهای کنجی (سه گوش): گوشه کابینتها همیشه غیرقابل استفادهترین بخش است. با استندهای سه گوش، این فضا را به بهترین محل برای چیدن لیوانها، فنجانها یا کاسههای کوچک تبدیل کنید.
- استند بشقاب (مدل M): اگر دوست دارید بشقابها یا دیسها را به صورت ایستاده (عمودی) نگه دارید تا خشک شوند یا فضای کمتری بگیرند، این استندها عالی هستند.
- آویز لیوان: به جای اینکه لیوانها را روی هم بچینید و نگران شکستنشان باشید، با استفاده از آویزهای مخصوص، آنها را از سقف طبقه کابینت آویزان کنید تا هم سالم بمانند و هم دسترسی راحتتری داشته باشید.
کلام آخر
نظم دادن به کابینت فقط مخصوص روزهای خانهتکانی نیست. با هزینه بسیار کم، میتوانید آرامش را به آشپزی روزانه خود برگردانید. پیشنهاد میکنیم همین حالا سری به بخش نظمدهندههای ما بزنید و مدل مناسب کابینت خود را پیدا کنید.
دیدگاه خود را بنویسید