کوفته ساز و فلافل زن دستی ۴ خانه (قالب گوشت قلقلی)
قالب توپی گوشت و مرغ
راه حلی سریع برای غذاهای توپی و قلقلی
راز یک خورشت فسنجان یا قیمهریزهی مجلسی، کوفتههای یکاندازه آن است. اما گرد کردن گوشت با دست، هم زمانبر است و هم بهداشت کمتری دارد. این دستگاه با مکانیزم سادهی خود، مواد خمیری (گوشت، مرغ، نخود فلافل) را در قالبهای مخصوص فشرده کرده و ۴ توپک بینقص تحویل میدهد.
۱. چهار عدد در یک حرکت!
سرعت عمل با این دستگاه ۴ برابر میشود. به جای اینکه دانهدانه مواد را بردارید و گرد کنید، کافیست خمیر را در دستگاه بگذارید و قالب را ببندید یا حرکت دهید (بسته به مدل فشاری یا لولایی). نتیجه، ۴ کوفتهی همسان است که همزمان پخته میشوند.
۲. پخت یکنواخت به دلیل سایز یکسان
وقتی کوفتهها هماندازه باشند، زمان پخت آنها نیز یکی خواهد بود. دیگر خبری از کوفتههای خام یا سوخته نیست. این ویژگی برای فلافل که نیاز به سرخ شدن یکنواخت دارد، حیاتی است.
۳. کاربردهای متنوع و خلاقانه
این ابزار فقط برای گوشت نیست. خلاق باشید:
- فلافل و کتلت توپی: برای یک شام سریع و خوشمزه.
- توپکهای انرژیزا: مخلوط خرما، گردو و کنجد را قالب بزنید.
- کوفتههای مغزدار: میتوانید وسط مواد کمی پنیر یا آلو بگذارید (در مدلهای لولایی).
- شیرینیتهای توپی: برای عید و مهمانیها.
۴. بهداشتی و آسان
جنس این محصول از پلاستیک درجه یک مواد غذایی (Food Grade) است که به مواد نمیچسبد (توصیه میشود کمی چرب یا مرطوب شود). شستشوی آن بسیار راحت است و قطعات آن برای تمیزکاری کامل در دسترس هستند.
آیا مواد گوشتی به دستگاه میچسبد؟
برای بهترین نتیجه، پیشنهاد میکنیم قبل از گذاشتن مواد، سطح قالب را با کمی روغن چرب کنید یا کمی مرطوب نمایید تا کوفتهها راحت جدا شوند.
اندازه کوفتهها چقدر است؟
این دستگاه کوفتههایی با سایز استاندارد (گردو یا کمی بزرگتر) درست میکند که برای اکثر غذاهای ایرانی و فستفودها مناسب است.
آیا با این دستگاه میتوان کوفته مغزدار درست کرد؟
بله، در مدلهای دوکفه (لولایی)، میتوانید مواد را در دو طرف بگذارید، وسط آن را پر کنید و سپس پرس کنید تا کوفته مغزدار شود.